Personlig julklapp med fotobok

Årets julklapp är utsedd, det blev ett aktivitetsarmband. Ett aktivitetsarmband är ett band som helt enkelt mäter hur mycket du rör på dig och skickar sedan all information om din hälsa din mobiltelefon. Det är mycket modernt och helt rätt i tiden med tanke på den stora hälsotrenden. present julklapp inslaget

Men om en inte rör på sig speciellt mycket och snarare föredrar att ta det lugnt eller att lägga sin energi på kultur och kreativitet – är ett aktivitetsband kanske inte det bästa alternativet. Istället bör man då följa med på en annan trend, som också är väldigt rätt i tiden. Nämligen den personliga julklappen. Enligt ett pressmeddelande här kan vi även lära oss att de personliga klapparna är det som också går hem hos svenskarna, och frågan är om aktivitetsbandet kan klassas som personligt.

Vad kan då en personlig julklapp vara? Ett tips är, inte helt otippat från denna sida, en bok. Men vi tänker inte på vilken bok som helst – vi rekommenderar en personlig bok. Varför inte göra en bok av alla de minnen du och din familj har tillsammans med hjälp av fotografier? Förr i tiden var det en ganska komplicerad sak att göra, eftersom det grävdes att det gjordes med sax, tejp och och lim. Men numera går det att göra fotoböcker på nätet, exempelvis hos Japanphoto, vilket verkligen har förenklat processen. Och vad är mer personligt än en bok?

Om en bok verkligen inte passar sig, och inte heller ett aktivitetsband, är en idé julklappar som faktiskt gör nytta. Det handlar om julklappar till välgörenhet, någonting som vanligtvis är otroligt uppskattat. Detta har tidningen Expressen lyft i en artikel som du kan läsa här. Så här inleder de artikeln:

Julklappstips 2014: Överraska med en julklapp som gör världen lite ljusare, där du samtidigt ger något till välgörenhet. Ljuslyktor, saffran, tändstickor och gosedjur. Här är tolv goda gåvor!